Найпростіший спосіб урізноманітнити улюблене блюдо — додати до нього смачний соус. Коли не вистачає часу-вибирайте найпростіші варіанти. Ось три рецепти, які урізноманітнюють щоденне меню.
Грибний соус
Інгредієнти:
- оливкова олія 1 ст. Л.
- часник 3-4 зубчики
- цибулина 1 шт.
- свіжі або заморожені гриби 200 г
- томатний соус для макаронів 150 мл
- петрушка 2 ст. Л.
Спосіб приготування:
- подрібніть часник і цибулю, обсмажте їх в олії. Додайте нарізані гриби.
- тушкуйте, поки гриби не стануть м’якими.
- в кінці додайте соус для макаронів і нарізану зелень петрушки. Додавайте до макаронів! приємного апетиту!
Домашній песто
Інгредієнти:
- базилік 1 пучок
- кедрові горіхи 80 г
- тертий пармезан 100 г
- оливкова олія 100 мл
- чорний перець за смаком
Спосіб приготування:
- вимийте базилік, поріжте дрібно стебла, листочки залиште цілими.
- подрібніть в блендері базилік, кедрові горіхи і пармезан. Поступово додавайте до отриманої маси масло.
- посоліть і поперчіть песто. Додавайте до макаронів. Приємного апетиту!
Вершковий соус
Інгредієнти:
- жирні вершки 200 мл
- тертий сир твердих сортів 3 ст. Л.
- вершкове масло 1 ч. Л.
- сіль і чорний перець за смаком
- петрушка (нарізана) 2 ч. Л.
Спосіб приготування:
- збийте вершки разом з сиром.
- приправте отриманий соус сіллю і перцем.
- додайте в готові макарони вершкове масло, залийте соусом і посипте зеленню. Приємного апетиту!