3 смачних соусу, які врятують будь-яку пасту

81

Найпростіший спосіб урізноманітнити улюблене блюдо — додати до нього смачний соус. коли не вистачає часу-вибирайте найпростіші варіанти. ось три рецепти, які урізноманітнюють щоденне меню.

Грибний соус

Інгредієнти:

  • оливкова олія 1 ст. л.
  • часник 3-4 зубчики
  • цибулина 1 шт.
  • свіжі або заморожені гриби 200 г
  • томатний соус для макаронів 150 мл
  • петрушка 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  • подрібніть часник і цибулю, обсмажте їх в олії. додайте нарізані гриби. 
  • тушкуйте, поки гриби не стануть м’якими.
  • в кінці додайте соус для макаронів і нарізану зелень петрушки. додавайте до макаронів! приємного апетиту!

Домашній песто

Інгредієнти:

  • базилік 1 пучок
  • кедрові горіхи 80 г
  • тертий пармезан 100 г
  • оливкова олія 100 мл
  • чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

  • вимийте базилік, поріжте дрібно стебла, листочки залиште цілими.
  • подрібніть в блендері базилік, кедрові горіхи і пармезан. поступово додавайте до отриманої маси масло. 
  • посоліть і поперчіть песто. додавайте до макаронів. приємного апетиту!

Вершковий соус

Інгредієнти:

  • жирні вершки 200 мл
  • тертий сир твердих сортів 3 ст. л.
  • вершкове масло 1 ч. л.
  • сіль і чорний перець за смаком
  • петрушка (нарізана) 2 ч. л.

Спосіб приготування:

  • збийте вершки разом з сиром.
  • приправте отриманий соус сіллю і перцем.
  • додайте в готові макарони вершкове масло, залийте соусом і посипте зеленню. приємного апетиту!