Десять найкращих начинок і топінгів для ваших млинців

12

Зрозуміло, золотисті рум’яні млинці гарні самі по собі, але завжди можна урізноманітнити їх смачними і поживними начинками.

Ми склали для вас спеціальний гід по найвдалішим наповнювачів головного святкового блюда і дізналися, як люблять готувати млинці справжні шефи.готуйте смачні начинки для млинчиків і топінги для панкейків разом з нами і радуйте своїх близьких весь тиждень. Щасливої масляної!

Топінги для панкейків

Ікра з теплими панкейками

вам знадобиться:

  • панкейкі — 80 г
  • ікра червона — 20 г
  • щуча ікра — 20 г
  • ікра сига — 20 г
  • салат фрізе — 5 г
  • масло вершкове — 30 г
  • крес — 2 г

для панкейків:

  • яйце куряче — 2 шт.
  • молоко 3,2% — 440 г
  • борошно — 300 г
  • дріжджі сухі — 2 р
  • цукровий пісок — 130 г
  • масло рослинне — 90 г
  • сіль — 5 г
  • розпушувач для тіста — 7 г

1. У невеликій кількості молока розчиніть сіль, цукор, додайте розведені дріжджі, суміш з’єднайте з іншим молоком, підігрійте до 35-40 °c. 2. Додайте борошно, яйця і перемішайте до однорідної маси, введіть рослинне масло і знову перемішайте. Залиште тісто в теплому місці (25-35 °c) приблизно на три години.

3. Після цього можна випікати панкейки на рослинному маслі до золотистої скоринки.

4. Готові панкейки викладіть на тарілку. Подавайте з шматочком вершкового масла, з ікрою: червоною, щучої, сига. Прикрасьте блюдо крес-салатом і фризьє.

Автор рецепта: ресторан moregrill.

Швидкий лимонний топінг для панкейків і млинців

вам знадобиться:

  • жовтки-6 шт.
  • вершкове масло топлене-100 г
  • цедра двох лимонів
  • сік чотирьох лимонів
  • цукор-200 г

1. У просторій мисці збийте віночком цукор з жовтками до однорідної маси. Додайте цедру і лимонний сік, після чого знову як слід перемішайте.

2. Зваріть на водяній бані лимонний крем. 8-10 хвилин при постійному помішуванні буде достатньо, щоб суміш загусла. На цьому етапі, продовжуючи інтенсивно помішувати, поступово вводите топлене вершкове масло.

3. Остудіть топінг в холодильнику годину-другу. 

Панкейки з бананом, полуничним варенням і морозивом

вам знадобиться:

  • панкейки — 300 г
  • полуничне варення-65 г
  • банан — 40 г
  • морозиво — 75 г
  • м’ята-1 г

для панкейків:

  • яйце куряче — 2 шт.
  • молоко 3,2% — 440 г
  • борошно в/с — 300 г
  • дріжджі сухі — 2 г
  • цукровий пісок — 130 г
  • масло рослинне — 90 г
  • сіль — 5 г
  • розпушувач для тіста — 7 г

1. У невеликій кількості молока розчиніть сіль, цукор, додайте розведені дріжджі, суміш з’єднайте з іншим молоком, підігрійте до 35-40 °c. 2. Додайте борошно, яйця і перемішайте до однорідної маси, введіть рослинне масло і знову перемішайте. Залиште тісто в теплому місці (25-35 °c) приблизно на три години.

3. Після цього можна випікати панкейки на рослинному маслі до золотистої скоринки.

4. Подавайте панкейки стопкою з п’яти штук. Зверху полийте полуничним варенням, викладіть слайси банана, а потім — кулька морозива. Прикрасьте блюдо свіжою м’ятою.

Автор рецепта: ресторан moregrill.

Швидкий шоколадний соус для панкейків і млинців

вам знадобиться:

  • шоколад гіркий — 150 г
  • вершки — 100 мл
  • цукор-100 г
  • ванілін-щіпка
  • вода-150 мл

1. На водяній бані розтопіть шоколад і, коли він розтане, влийте вершки. Як слід перемішавши, додайте цукор і ванілін.

2. Тримайте суміш на водяній бані до повного розчинення інгредієнтів. Після цього додайте в суміш воду і доведіть консистенцію до однорідності.

3. Злегка остудіть соус перед подачею. Можете прикрасити свої панкейки часточками банана, а після цього вже поливати їх шоколадним соусом.

Яйця пашот з пюре з авокадо на теплих панкейках

вам знадобиться:

  • помідори узбецькі — 110 г
  • базилік — 2 г
  • масло кінзи — 4 г
  • панкейки — 120 г
  • пюре авокадо — 70 г
  • яйце куряче — 4 шт.
  • сіль — 2 г
  • перець чорний — 2 г
  • айолі апельсин-кімчі — 40 г

для панкейків:

  • яйце куряче — 4 шт.
  • молоко 3,2% — 880 г
  • борошно в/с — 600 г
  • дріжджі сухі — 4 г
  • цукровий пісок — 160 г
  • масло рослинне — 180 г
  • сіль — 7 г
  • розпушувач для тіста — 14 г

    для пюре з авокадо:

    • авокадо — 400 г
    • сік лайма — 6 г
    • кінза — 2 г
    • олія кінзи — 40 г
    • сіль — 2 г
    • перець — 2 г
    • оливкова олія-40 г

1. У невеликій кількості молока розчиніть сіль, цукор, додайте розведені дріжджі, суміш з’єднайте з іншим молоком, підігрійте до 35-40 °c. 2. Додайте борошно, яйця і перемішайте до однорідної маси, введіть рослинне масло і знову перемішайте. Залиште тісто в теплому місці (25-35 °c) приблизно на три години.

3. Після цього можна випікати панкейки на рослинному маслі до золотистої скоринки.4. Приготуйте пюре з авокадо, протерши його через сито. Посоліть, поперчіть і додайте сік лайма.

5. Зробіть яйце пашот. у киплячій підсоленій воді з додаванням оцту закрутіть воронку і розбийте туди яйце. Варіть одну хвилину.

6. На панкейки викладіть нарізані слайсами помідори, посоліть, поперчіть, полийте оливковою олією, потім викладайте пюре з авокадо, а в зроблене поглиблення помістіть яйце пашот.

Автор рецепта: ресторан moregrill.

Начинки для млинців

Сир зі шпинатом

вам знадобиться:

  • шпинат-250 г
  • молоко — 300 мл
  • борошно-20 г
  • вершкове масло-30 г
  • вершки жирні-40 мл
  • сир або асорті сирів — 200 г

сіль, спеції-за смаком

1. Зробіть соус. В молоко додайте вершкове масло і лавровий лист за смаком. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і варіть до загустіння. Приправте суміш за смаком і зніміть з вогню, після чого влийте туди жирні вершки і ретельно перемішайте.

2. Шпинат промийте і обсмажте на сковороді. Додайте дрібно нарізаний сир, полийте 2-3 столовими ложками соусу і посипте зеленню за смаком. Начиняйте млинці!

3. Соус, що залишився подайте до готового блюда окремо.

Грибна начинка

вам знадобиться:

  • печериці — 250 г
  • твердий сир — 120 г
  • молоко-100 мл
  • цибулина
  • борошно — 1 ст. Л.
  • сметана — 1 ст. Л.

спеції і приправи — за смаком

1. Обсмажте на олії дрібно нарізані гриби з цибулею. Додайте борошно, перемішайте, влийте молоко, сметану і додайте спеції і приправи за смаком.

2. Доведіть суміш до однорідної маси і, коли вона почне закипати, зніміть з вогню.

3. Починайте млинці гарячою начинкою, попередньо посипавши їх тертим сиром.

Капустяна начинка

вам знадобиться:

  • білокачанна капуста-1 невеликий качан
  • варені яйця-5 шт.
  • зелень — 2 пучка
  • спеції і приправи — за смаком
  • соєвий соус

1. Дрібно наріжте капусту, покладіть її в сковорідку з соняшниковою олією, додайте зелень, подрібнені варені яйця, соєвий соус.

2. Обсмажте суміш на повільному вогні протягом 5-7 хвилин, злегка помішуючи. Приберіть вогонь, накрийте сковорідку кришкою і залиште нудитися на 15-20 хвилин. Начинка для млинців готова!

М’ясна начинка

вам знадобиться:

  • фарш свинячий — 250 г
  • фарш яловичий — 250 г
  • спеції і приправи — за смаком
  • часник-2 зубчики
  • цибуля — 2 шт.
  • рослинна олія
  • свіжа зелень
  • сметана — за смаком

1. Дрібно наріжте цибулю і часник, перемістіть їх в гарячу сковороду з рослинним маслом і обсмажуйте до прозорості на середньому вогні.

2. Додайте в сковороду фарш, перемішайте і смажте 10-15 хвилин до повної готовності. В кінці додайте сіль і приправи за смаком.

3. Начинка готова! їжте млинці з м’ясом гарячими, а блюдо подайте зі свіжою зеленню і сметаною.

Рибна начинка

вам знадобиться:

  • філе червоної риби-200 г
  • печериці-150 г
  • вершковий соус до риби — 120 г
  • свіжий кріп-1 пучок
  • сіль, перець — за смаком
  • рослинна олія

1. Філе риби відваріть. Печериці дрібно наріжте і обсмажте в сковороді з рослинним маслом (можна замінити на вершкове).

2. Додайте в вершковий соус дрібно нарізаний кріп і перемішайте.

3. Ви можете начиняти млинці наступним чином: в центр викладайте чайну ложку соусу, потім нарізану на слайси рибу, а потім гриби. За смаком посоліть і поперчіть млинці і полийте зверху залишками соусу.