Десять смачних овочевих супів для весняного обіду

74

Овочі-це джерело вітамінів, мінералів і поживних речовин, які необхідні організму для міцного здоров’я і хорошого імунітету. Всесвітня організація охорони здоров’я (вооз) радить вживати щодня як мінімум 3 різних плода. Це оптимальна доза для підтримки здоров’я на рівні. 

Овочі можна подати до столу в різних форматах — це можуть бути овочеві палички з соусом-діп, а може бути смачний, ароматний і поживний суп. Останній надовго зарядить вас бадьорістю, енергією і хорошим настроєм.

Kitchenmag обожнює овочеві супи. Ми вирішили поділитися з вами найкрутішими рецептами, які ідеально впишуться в весняний обід. Більше овочів, більше!

Суп зі спаржею, цвітною капустою і грибами

Весна — це час для зелених овочів. Саме час влаштувати собі детокс і побалувати організм ударною дозою вітамінів. Щоб поєднати максимум користі в одній страві, приготуйте на обід суп зі спаржею, цвітною капустою і грибами. Це не тільки дуже смачно, але і дуже корисно!

Томатний суп з чіабаттою

Томатний суп з чіабаттою — це найкращий спосіб відчути себе справжнім аристократом, при цьому навіть не покидаючи своєї квартири. Блюдо родом з сонячної тоскани, тому воно занурить вас в теплу і сонячну атмосферу. Подавайте до столу — як ви вже здогадалися з назви — з чіабаттою.

Морквяний крем-суп з яблуком і горіхом пекан

Літо з кожним днем стає все ближче. Щоб зустріти його у всеозброєнні і вдало відкрити сезон засмаги, їжте більше моркви. У ній у великій кількості міститься бета-каротин, який в організмі людини перетворюється на вітамін а, а також «вітамін краси» е.вони допоможуть вам придбати красивий і рівний загар. Приготуйте морквяний крем-суп з яблуком і горіхом пекан.

Овочевий суп з імбиром

Багато хто вважає, що імбир — це виключно зимовий інгредієнт. Так, він дійсно зміцнює імунітет, підвищує захисні сили організму і допомагає йому боротися з вірусами та інфекціями. Але це зовсім не означає, що в будь-який інший час імбир не можна готувати. Пропонуємо побалувати себе смачним овочевим супом з імбиром.

Крем-суп зі шпинатом на кокосовому молоці

Шпинат — це дуже корисна і поживна зелень. Особливо смачними зі шпинату виходять наваристі, але одночасно дуже легкі супи. Ми вирішили урізноманітнити звичні рецепти і приготувати крем-суп зі шпинатом на кокосовому молоці. Ця страва ідеально вписується у весняну атмосферу!

Огірковий гаспачо

Весна-це відмінний привід потроху переходити на холодні супи. У спекотній іспанії такі, наприклад, обожнюють. Фірмовий гаспачо сьогодні існує у всіляких варіаціях. Ділимося оригінальним рецептом огіркового гаспачо. Цей суп прикрасить ваш обід!

Суп з нутом, картоплею і шпинатом

Відмінний спосіб урізноманітнити простий овочевий суп і додати йому родзинку і поживну цінність — включити в список інгредієнтів турецький горох нут. Розповідаємо, як приготувати суп з нутом, картоплею і шпинатом. Ця страва стане джерелом енергії!

Картопляний крем-суп

Коли пюре і запечена картопля набридли, саме час переходити до «важкої артилерії». Побалуйте себе картопляним крем-супом. Щоб смак страви вийшов більш насиченим, готуйте його на курячому бульйоні. Букет гарні додасть супу неповторний аромат. Це варто спробувати! ділимося рецептом.

Крем-суп з цукіні

Цукіні — це улюблений продукт тих, що худнуть. Це смачний і низькокалорійний овоч, який можна приготувати різними способами. Ми, наприклад, дуже любимо крем-суп з цукіні. Він заряджає організм цінною клітковиною і м’яко очищає його від шлаків і токсинів.

Суп-пюре з буряка з часниковими грінками і козячим сиром

Борщ-це смачно, але стандартно. Урізноманітніть свій раціон і приготуйте на обід щось дійсно смачне, оригінальне, корисне і овочеве. Ми знаємо класний варіант-суп-пюре з буряка з часниковими грінками і козячим сиром. Гурмани будуть в захваті!