Дев’ять класних закусок з червоної риби для новорічного столу

28

Час новорічних свят-це справжня зимова казка, де нікому не хочеться відчувати себе попелюшкою, яка проводить багато часу на кухні за готуванням святкових страв. Розуміючи це, ми зібрали для вас 9 найкрутіших закусок з червоної риби, які готуються досить швидко і просто.

Кожен із запропонованих рецептів відрізняється вишуканістю, але ряд інгредієнтів в них повторюється. Саме тому сьогоднішній гід допоможе порадувати гостей не тільки безпосередньо в новорічну ніч, але і в період подальших свят, на який у вас напевно намічено ще чимало зустрічей з родичами і друзями.

Зверніть увагу, що закуски з червоної риби особливо добре поєднуються з легким білим вином і шампанським — напоями, ідеально підходять для святкування нового року. Впевнені, що серед запропонованих варіантів ви обов’язково знайдете блюдо, яке прикрасить ваш стіл в цю святкову ніч. 

Карпаччо з лосося з руколою і пармезаном

Карпаччо з лосося — це прекрасна італійська закуска, для якої потрібно використовувати тільки дуже ніжну і свіжу рибу. Але відразу хочемо попередити, що дане блюдо є справжнім афродизіаком. Тому краще приготувати його для новорічної вечері в компанії коханої людини, а не для дружнього застілля. 

Тарталетки з сьомгою і вершковим сиром

Тарталетки з сьомгою і вершковим сиром давно стали невід’ємною частиною урочистого застілля. Їх можна подавати на самому початку вечора, організовуючи невеликий фуршет для тих, хто прийшов раніше інших гостей. Зверніть увагу, що особливої вишуканості страві надає червона ікра. Але якщо ви прикрасите його просто гілочкою зелені, вийде не гірше. 

Профітролі з фореллю і вершковим сиром

Якщо прості тарталетки вам здаються занадто банальною закускою для святкового столу, то просто замініть їх повітряними профітролями з фореллю і вершковим сиром. Однак ця страва зажадає від вас додаткового часу, тому радимо приготувати профітролі напередодні, а перед святом лише заповнити їх начинкою і додати форель.  

Террін з сьомгою

Террін з сьомгою дуже люблять готувати французи на різдво, так чому б нам не підглянути його рецепт у визнаних гурманів? але майте на увазі, що готувати цю страву потрібно заздалегідь, щоб начинка встигла загуснути. На стіл террін рекомендується ставити безпосередньо перед початком застілля, а до цього моменту тримати в холодильнику. 

Млинці з фореллю

Але не тільки французи знають толк в закусках. Чудовий варіант в російській стилі-тонкі млинці з вершковим сиром і слабосоленої фореллю. Для того щоб приготування цієї страви не зайняло занадто багато часу, спечіть млинці заздалегідь. До того ж ці ж млинці ви можете потім подати на перший сніданок нового року, але вже з солодкими начинками. 

Паштет з лосося і тунця

Даний рецепт заслужено вважається самим універсальним з усіх представлених сьогодні. З таким ніжним паштетом з лосося і тунця можна приготувати тарталетки, доповнивши їх зверху половинкою перепелиного яйця, маленькі бутерброди та інші закуски, які прикрасять ваш святковий стіл. Приємно, що готується паштет за лічені хвилини.

Закуска зі свіжого огірка з сьомгою

Якщо навіть в новий рік ви не готові сильно відступати від принципів здорового харчування, то така легка закуска зі свіжого огірка з копченою сьомгою вам ідеально підійде. Доповніть її білим сухим вином, щоб смачно і корисно проводити рік, що минає. 

Тартар з лосося і авокадо

У більшості наведених раніше рецептів головну роль грає червона риба і вершковий сир. Але не будемо забувати, що лосось і авокадо — це ще один ідеальний дует, який є запорукою чудового смаку. Однак як і у випадку з карпаччо, готувати тартар з лосося і авокадо краще для святкової вечері у вузькому колі.

Рулетики з форелі з сирним сиром

Червона риба і сирний сир ідеально поєднуються між собою. Ми сьогодні вам вже встигли запропонувати кілька варіантів страв з цих інгредієнтів, але такої ніжної закуски, як ці рулетики з форелі з сирним сиром, ви точно не пробували.