Печиво обожнюють справжні ласуни по всьому світу. Рецептів безліч: вівсяне, пісочне, з зеленим чаєм, з ягодами, з карамеллю. Кожен зможе знайти десерт собі до душі. І звичайно ж, не секрет, що найсмачніше печиво — це те, яке було приготовлено вдома своїми руками.
Kitchenmag переконаний, що печиво робить нас трішки (або навіть більше) щасливішими. Розповідаємо, як приготувати по-справжньому ідеальне хрустке печиво, і ділимося класними рецептами, які варто спробувати.
Прості поради
Здавалося б, в приготуванні хрусткого печива немає нічого складного, але не всім вдається в перший же раз дістати з духовки ідеальне печиво. Справа в тому, що випікання печива — це справжнісіньке мистецтво. Необхідно знати кілька хитрощів, які допоможуть домогтися по-справжньому крутого результату.
Щоб печиво вийшло хрустким зовні, але м’яким всередині, необхідно трохи вдосконалити рецептуру. Додайте в список інгредієнта по чверті чайної ложки розпушувача і харчової соди.
Печиво з темною скоринкою неможливо домогтися при низьких температурах в духовій шафі. Щоб печиво набуло апетитний колір, встановіть температуру в духовці не нижче 180 градусів.
У печиво вам подобається не тільки апетитний хрускіт, але і приємна консистенція? якщо хочеться щось пожувати, то саме час поекспериментувати з борошном. Замініть звичайне борошно на борошно загального призначення або на спеціальне борошно для кондитерських виробів. Результат вас приємно здивує!
Якщо вам важливий не стільки хрускіт, скільки пишність і легкість печива, то зверніть увагу на вершкове масло і час витримки тесту. Масло слід перед початком приготування охолодити в холодильнику протягом години, а час витримки тесту збільшити.
Обожнюєте смак ірисок? щоб приготувати печиво з таким смаком, збільште на чверть кількість використовуваного тростинного цукру, а білого, навпаки, зменшіть.
Як домогтися акуратного і гладкого печива? додати в список інгредієнтів 30 мілілітрів кукурудзяного крохмалю і 30 грамів цукру.
Класні рецепти
Пропонуємо попрактикуватися і відточити лайфхаки на реальному печиво. Нехай ваше чаювання в колі домашніх буде найсмачнішим і хрустким.
Печиво з шоколадною крихтою
Навіщо потрібен шоколад, якщо можна приготувати смачне печиво з додаванням шоколадної крихти? два в одному це завжди крутіше і смачніше. Якщо ви однаково любите як шоколад, так і печиво, то обов’язково варто спробувати. Ділимося рецептом печива з шоколадною крихтою.
Горіхове печиво з фундуком
Найпростіший спосіб урізноманітнити звичне хрустке печиво — додати в список інгредієнтів горішки. Вони моментально роблять десерт цікавіше, оригінальніше і смачніше. Розповідаємо, як приготувати горіхове печиво з фундуком.
Печиво з буряком і шоколадом
Буряк — класний і дуже корисний овоч. Її можна використовувати не тільки для приготування супів, салатів і закусок, але і додавати в десерти. Любителям оригінальних рецептів напевно сподобається печиво з буряком і шоколадом. Це дуже смачно і незвично!
Печиво з білим шоколадом і чаєм матча
Порошок матча-це концентрований порошковий зелений чай, який є цінним джерелом антиоксидантів, вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Матчу активно використовують в кулінарії, в тому числі для приготування десертів. Наприклад, печива з білим шоколадом і чаєм.
Печиво з кокосом
Печиво з кокосом — це ідеальна компанія для чашечки ароматної і підбадьорливої кави суботнім ранком. Більш гармонійного і смачного дуету і не придумаєш. Цей десерт стане вашим абсолютним фаворитом.
Апельсинове печиво
Цитрусові прекрасно проявляють себе у випічці. Печиво не є винятком. Радимо обов’язково приготувати апельсинове печиво. Його соковитий смак і характерний аромат піднімуть настрій і порадують смакові рецептори.
Печиво з козячим сиром
А ви знаєте печиво, яке ідеально підходить до вина? ми знаємо і охоче ділимося рецептом з вами. Це печиво з козячим сиром. Його витончений і вишуканий смак гармонійно поєднуються як з червоним, так і з білим вином. Здивуйте гостей такою класною і дуже смачною закускою.