Класні осінні вечері, які можна приготувати всього за 30 хвилин

10

ми склали для вас дуже корисну і круту добірку з 15 осінніх рецептів для вечері. Крім того, що страви виходять шалено смачними і апетитними, процес їх приготування займе всього півгодини. 

1. «спагетті» з гарбуза сквош зі шпинатом і кешью

Ми обожнюємо «спагетті» з овочів. Це смачно, поживно і оригінально. За допомогою слайсера овочі, наприклад гарбуз, нарізаються на тонкі смужки і викладаються на тарілку. За своїм зовнішнім виглядом вони дійсно нагадують спагетті. Ділимося крутим рецептом «спагетті» з гарбуза сквош зі шпинатом і кешью. 

2. Нут з каррі

З нуту можна приготувати не тільки хумус, але і велика кількість самих різних і смачних страв. Наприклад, нут з каррі. Ви можете взяти як звичайний нут, так і консервований. Тут все залежить від особистих смакових уподобань. Каррі додасть нуту незвичайний і досить запам’ятовується смак. Загалом, пробувати обов’язково!

3. Тунець з овочами

Восени важливо забезпечити собі збалансоване харчування. Намагайтеся налягати не тільки на овочі, які багаті клітковиною і мінералами, а й на рибу і морепродукти. У них містяться корисні жирні кислоти, що заряджають бадьорістю і енергією. Восени це дуже актуально. Ділимося рецептом тунця з овочами.

4. Спагетті з томатами черрі і капустою кале

Спагетті з томатами черрі і капустою кале

— це ідеальний осінній вечерю. По-перше, це блюдо готується всього за півгодини. По-друге, щоб приготувати спагетті з томатами черрі і капустою кале, вам знадобиться всього одна каструля. Економимо час і сили, не жертвуючи при цьому смачною їжею!

5. Салат з кіноа і зеленою квасолею

Кіноа-це суперфуд, до складу якого входить нескінченна кількість корисних і поживних речовин: вітаміни, мінерали, амінокислоти, клітковина, органічні кислоти. Кіноа досить поживна, так що ось такий простий салат зможе замінити вам повноцінний вечерю. Ловіть рецепт. 

6. Брюссельська капуста з беконом

Восени обмежитися однією лише брюссельською капустою складно. За вікном холодна погода, і організм вимагає додаткових калорій і енергії, щоб зігрітися. Пропонуємо спробувати брюссельську капусту з беконом. Це відмінний спосіб зробити звичне овочеве блюдо більш цікавим і поживним. 

7. Курячі котлети з авокадо

Курячі котлети люблять все. Причин тому багато: вони смачні, готуються швидко і поєднуються з будь-яким гарніром. Радимо трохи поекспериментувати і додати в список інгредієнтів авокадо. Ви будете приємно здивовані, а на час приготування це ніяк не вплине. Ділимося рецептом. 

8. Рибай-стейк

М’ясний стейк-це саме те, що потрібно восени. Смачно, соковито, апетитно і ситно! а ще досить швидко. Розповідаємо, як приготувати кращий рибай-стейк у вашому житті. Звичайно ж, це не займе у вас більше півгодини. Подавайте м’ясо до столу з улюбленим соусом. 

9. Палтус, запечений з лимоном, маслинами і розмарином

Немає нічого смачнішого, ніж запечена риба. Ми знаємо секретні інгредієнти, які допоможуть вам зробити її ще смачніше і догодити всім домашнім без винятку. Це лимон, маслини і розмарин. Ділимося рецептом запеченого палтуса на вечерю. 

10. Фарш зі свіжою зеленню

Фарш зі свіжою зеленню — це новий погляд на улюблений продукт. Свіжа зелень зробить фарш ще смачніше і ароматні. Ми використовували петрушку, м’яту і зелену цибулю, але ви можете вибирати абсолютно будь-яку зелень на ваш смак. Не забудьте перед подачею додати сир твердих сортів. Так ще смачніше!

11. Спаржа під грецьким йогуртом

Коли пробуєш спаржу під грецьким йогуртом, складається нав’язливе враження, що ці два інгредієнти були створені один для одного. Спаржа виходить дуже ніжною і буквально тане в роті. Щоб надати страві свіжість і приємну кислинку, обов’язково додайте лимон. 

12. Суп рамен зі свининою

Хочеться на вечерю суп, але у вас всього півгодини вільного часу? це не проблема! приготуйте суп рамен зі свининою. Головними інгредієнтами цього японського блюда є локшина і бульйон. Всі інші інгредієнти залежать від ваших особистих смакових уподобань. 

13. Картопляні деруни з кабачками і яблуками

Обожнювати деруни варто хоча б за те, що їх дуже просто готувати. Ми любимо і класичний рецепт, в якому використовується тільки картопля, але якщо ви хочете трохи різноманітності, то додайте кабачки і яблука. Вийде дуже смачно. Ділимося рецептом. 

14. Квасоля з чилі

У холодну погоду так і хочеться побалувати себе чимось гостреньким. Настійно рекомендуємо квасоля з чилі. Так як ми обмежені в часі, то беремо для приготування цієї страви консервовану квасолю. Результат від цього нітрохи не втратить в смаку і поживних властивостях. 

15. Гратен з креветок і сиру

Гратен родом з франції. У класичному варіанті це блюдо являє собою своєрідну запіканку з картоплі, вершків і сиру. Правда, з часом гратен почали готувати і з інших інгредієнтів. Ми, наприклад, знаємо дуже крутий рецепт гратена з креветок і сиру і охоче ділимося ним з вами.