Відкриття січня: 10 ресторанів, які обов’язково потрібно відвідати

23

Гастрономічна життя москви багата на події і відкриття. Щотижня кілька нових кафе, барів і ресторанів з’являються в різних точках столиці. Буває, що в повсякденній суєті зовсім немає часу, щоб вивчити головні міські зведення новин і скласти добірку mustgo-закладів. 

Ми вирішили зробити цю роботу за вас. В огляді, який вже встиг стати традиційним, ми зібрали для вас 10 класних московських закладів, що відкрилися в січні. Бажаємо вам смачних і цікавих вихідних!

Ракова на тишинці

Як ви вже здогадалися з назви, гастрономічний акцент в цьому закладі зроблений на раках. Творці закладу, надихнувшись кухнею південних міст нашої країни і місцевими раковими, вирішили, що столиці не вистачає пивної гастрономії в російських традиціях. У «раковій на тишинці» ви зможете спробувати 7 видів краба і замовити до них круте пиво. Вибір має бути складний, адже тут представлений 21 розділ пива, відібраний з любов’ю з різних світових пивоварень.

адреса: тишинська площа, 3 середній рахунок: 1500 рублів

Boston seafood& bar

Boston seafood& bar тепер існує в москві в двох примірниках. У січні відбулося відкриття другого однойменного закладу кирила мартиненка і антона ляліна, яке розташувалося в бізнес-центрі vivaldi plaza. Тут точно так само шумно, сучасно і смачно, як і в першому boston seafood&bar. Приходьте за асорті з креветок на льоду, crab cake з м’яса камчатського краба, омарами і супом чаудер. 

адреса: летниковская вулиця, 2/1 середній рахунок: 2000 рублів

Хвиля

Хвиля належить знаменитому московському ресторатору, художнику і декоратору андрію деллосу. Основна концепція закладу крутиться навколо вітчизняної риби. Бренд-шефом «хвилі» став андрій махов, який надихнувся свіжістю і натуральністю типових рибальських рецептів. До речі, рибу везуть з різних куточків росії: омуля, нерку, муксуна і палтуса — з півночі; ставриду, барабульку, мідії і рапана — з чорного моря; креветок і крабів — з далекосхідного узбережжя.

адреса: тверський бульвар, 26 середній рахунок: 3000 рублів

Burger heroes

Сім — це щасливе число. Ідейні натхненники burger heroes безумовно це знають, тому рік вони вирішили почати з відкриття 7-ї точки. Саме бургегрная на пушкінській площі повинна стати флагманським закладом всієї мережі. Меню обіцяють розширити і додати до улюблених бургерів м’ясні закуски, салати, супи і сендвічі. 

адреса: пушкінська площа, 2 середній рахунок: 700-1000 рублів

Pizza corner в i like wine

В i like wine відкрився піца-корнер i love pizza. Тепер пристрасні шанувальники вина і піци можуть поєднати приємне з корисним. Насолодитися келихом улюбленого червоного сухого вам допоможе одна з десяти крутих піц. Місцева фішка: в тісто додають солод і темний ель.  

адреса: вулиця тимура фрунзе, 11/19 середній рахунок: 1500 рублів

Nhà

В’єтнамський кафе-клуб nhà розташувався на ex-місці бару «редакція». До відкриття доклали руку творці популярного нині ресторану lao lee. Заклад працює в особливому форматі: вдень і в будні дні-це кафе з баром і декількома видами супу, локшини, спрінг-ролів і салатів; по вихідних — клуб з діджейським пультом і в’єтнамської їжею. Не засумуєш!

адреса: столешников провулок, 6/3 середній рахунок: 700 рублів

Магнум

Кирилу мартиненку і антону ляліну вистачає енергії і запалу не тільки на torro grill і boston seafood&bar. У січні відкрилося ще одне спільне дітище хлопців під назвою «магнум». Це винний бар на 50 + посадочних місць. Благородні напої розділені на 3 основні розділи:» вино на кожен день»,» вино з приводу і без «і»вино для гурманів». адреса: лісова вулиця, 5б середній рахунок: 1500 рублів

Білуга

Олександр раппопорт окупував готель » національ «і прикував нею увагу всіх постояльців і москвичів, відкривши ресторан російських делікатесів»білуга». Інтер’єр-витримана розкіш, меню-казка для любителів всіх без винятку видів ікри. За кухню відповідає талановитий євген мещеряков. 

адреса: мохова вулиця, 15/1, стор 1 середній рахунок: 2500 рублів

Aviator

Молекулярну кухню замовляли? тоді вам в aviator. Ресторан відкрився на території «москва-сіті». Тут вітаються авторські експерименти з молекулярною кухнею, плодами яких стали, наприклад, салат з лосося з желе з авокадо у вигляді кубиків, ескімо з маринованої форелі і фуа-гра в мандариновому желе. Інтер’єр відповідний: мінімалізм з вкрапленнями індустріальних ноток і скляними стінами. 

адреса: пресненська набережна, 12 середній рахунок: 3000 рублів

Праймбіф бар

М’ясоїди, радійте! про вас не забули, незважаючи на набирає обертів рибний бум в столиці. Даниловський ринок поповнився ще одним добротним корнером-це бар і м’ясна лавка «праймбіф бар». Неважко здогадатися, що творцем закладу виступив однойменний виробник преміальної яловичини з воронежа. У меню соковиті стейки, бургери, легкі салати, овочі на грилі, картопля по-селянськи, лимонади і мілк-шийки. 

адреса: митна вулиця, 74; даниловський ринок середній рахунок: 700-1000 рублів