Гриби-хіт осіннього сезону. з них можна приготувати величезну кількість ароматних, вишуканих і апетитних страв.
Гриби не тільки смачні, але і дуже корисні. у них міститься величезна кількість корисних речовин: вітаміни, мінерали, ефірні масла, цінні білки, антиоксиданти. регулярне вживання цього продукту покращує роботу травної системи, очищає організм, насичує енергією і перешкоджає накопиченню в організмі холестерину.
Ми всією редакцією обожнюємо гриби і особливо радіємо осінньому сезону. з такого «смачного» приводу ми склали добірку з десяти класних грибних рецептів. саме час їх спробувати!
Запечена картопля з грибами і беконом
Картопля і гриби — ідеальна гастрономічна пара. замість звичного смаженої картоплі спробуйте приготувати запечену картоплю з грибами і беконом. ця страва стане ідеальним обідом для всієї родини. його смак ви запам’ятаєте надовго!
Класичний жюльєн з грибами і куркою
Жюльєн з грибами і куркою — гастрономічна класика. ця страва ідеально впишеться як в повсякденний обід, так і в святкову вечерю з особливого приводу. приготувати жюльєн зможе навіть новачок на кухні. це не займе багато часу і сил, але результат вас приємно порадує.
Запечені гриби, фаршировані сулугуні
Хочеться чогось особливо вишуканого? побалуйте себе запеченими грибами, фаршированими сулугуні. гаряча закуска з рум’яною скоринкою порадує вас гармонійним смаком. гості будуть в повному захваті і обов’язково попросять рецепт.
Яловичина з гливами в кисло-гострому соусі
Гриби — улюблений інгредієнт в азіатських країнах. цей продукт додають до м’яса, локшини, овочів і сміливо поєднують з соєвим соусом або рисовим оцтом. любителі азіатських мотивів по достоїнству оцінять яловичину з вешенками в кисло-гострому соусі.
Фаршировані перці з грибами і кабачком
Найчастіше фаршировані перці готують з м’ясним фаршем, але це далеко не єдиний варіант начинки. можна придумати дійсно оригінальний і цікавий мікс. спробуйте фаршировані перці з грибами і кабачком. це справжнє гастрономічне задоволення!
Грибний суп з тофу
Ще один класний азіатський рецепт — грибний суп з тофу. він відрізняється високою поживною цінністю, дивовижним ароматом і чудовим смаком. для його приготування використовують і сушені гриби, в яких білка на 30% більше, ніж у свіжих.
Лазанья з білими грибами
Італійська кухня — це верх вишуканості. зовсім не дивно, що в концепцію цієї кухні ідеально впишуться білі гриби. доповніть лазанью з білими грибами келихом охолодженого білого вина. такий бездоганний тандем піднесе вас на вершину блаженства.
Яйця, запечені з грибами
Гриби можна приготувати на пізній сніданок. цей інгредієнт прикрасить початок вашого дня і урізноманітнить звичне блюдо з яєць. з таким сніданком день напевно пройде успішно і плідно. розповідаємо, як приготувати яйця, запечені з грибами.
Брускетта з грибами
Брускетта з грибами — це ідеальна п’ятнична закуска для посиденьок з друзями. приготувати її простіше простого. якщо гості нагрянули раптово, ви сміливо можете вибирати цю страву. післясмак цієї брускетти особливо радує смакові рецептори.