Повний захват: 10 класних рецептів з грибами

25

Гриби-хіт осіннього сезону. з них можна приготувати величезну кількість ароматних, вишуканих і апетитних страв. 

Гриби не тільки смачні, але і дуже корисні. у них міститься величезна кількість корисних речовин: вітаміни, мінерали, ефірні масла, цінні білки, антиоксиданти. регулярне вживання цього продукту покращує роботу травної системи, очищає організм, насичує енергією і перешкоджає накопиченню в організмі холестерину. 

Ми всією редакцією обожнюємо гриби і особливо радіємо осінньому сезону. з такого «смачного» приводу ми склали добірку з десяти класних грибних рецептів. саме час їх спробувати! 

Запечена картопля з грибами і беконом

Картопля і гриби — ідеальна гастрономічна пара. замість звичного смаженої картоплі спробуйте приготувати запечену картоплю з грибами і беконом. ця страва стане ідеальним обідом для всієї родини. його смак ви запам’ятаєте надовго!

Класичний жюльєн з грибами і куркою

Жюльєн з грибами і куркою — гастрономічна класика. ця страва ідеально впишеться як в повсякденний обід, так і в святкову вечерю з особливого приводу. приготувати жюльєн зможе навіть новачок на кухні. це не займе багато часу і сил, але результат вас приємно порадує.   

Запечені гриби, фаршировані сулугуні

Хочеться чогось особливо вишуканого? побалуйте себе запеченими грибами, фаршированими сулугуні. гаряча закуска з рум’яною скоринкою порадує вас гармонійним смаком. гості будуть в повному захваті і обов’язково попросять рецепт. 

Яловичина з гливами в кисло-гострому соусі

Гриби — улюблений інгредієнт в азіатських країнах. цей продукт додають до м’яса, локшини, овочів і сміливо поєднують з соєвим соусом або рисовим оцтом. любителі азіатських мотивів по достоїнству оцінять яловичину з вешенками в кисло-гострому соусі.

Фаршировані перці з грибами і кабачком

Найчастіше фаршировані перці готують з м’ясним фаршем, але це далеко не єдиний варіант начинки. можна придумати дійсно оригінальний і цікавий мікс. спробуйте фаршировані перці з грибами і кабачком. це справжнє гастрономічне задоволення!

Грибний суп з тофу

Ще один класний азіатський рецепт — грибний суп з тофу. він відрізняється високою поживною цінністю, дивовижним ароматом і чудовим смаком. для його приготування використовують і сушені гриби, в яких білка на 30% більше, ніж у свіжих. 

Лазанья з білими грибами

Італійська кухня — це верх вишуканості. зовсім не дивно, що в концепцію цієї кухні ідеально впишуться білі гриби. доповніть лазанью з білими грибами келихом охолодженого білого вина. такий бездоганний тандем піднесе вас на вершину блаженства. 

Яйця, запечені з грибами

Гриби можна приготувати на пізній сніданок. цей інгредієнт прикрасить початок вашого дня і урізноманітнить звичне блюдо з яєць. з таким сніданком день напевно пройде успішно і плідно. розповідаємо, як приготувати яйця, запечені з грибами. 

Брускетта з грибами

Брускетта з грибами — це ідеальна п’ятнична закуска для посиденьок з друзями. приготувати її простіше простого. якщо гості нагрянули раптово, ви сміливо можете вибирати цю страву. післясмак цієї брускетти особливо радує смакові рецептори. 

Грибний суп

Фанати французького цибулевого супу зобов’язані спробувати грибний суп. ці два рецепта дуже схожі: їх вишуканий смак розбурхує уяву. не забудьте про атмосферу. грибний суп необхідно подати до столу, включивши неспішний джаз і приглушивши світло. тільки в такому антуражі можна по максимуму насолодитися цією стравою.