Працівники ресторанів розповіли, яку їжу не можна замовляти ні в якому разі

18

Як ми можемо бути впевнені в тому, що страви і напої, які нам пропонують в кафе і ресторанах, хорошої якості? зазвичай відвідувачі вважають за краще довіритися і не думати про це. У більшості випадків вони мають рацію. Ресторани зараз проходять різні перевірки, і в цілому якість їжі та обладнання знаходиться на непоганому рівні. 

Проте є певні види страв і напоїв, які краще ніколи не замовляти. І в нашому сьогоднішньому огляді ми ділимося з вами прикладами подібних позицій в меню, спираючись на досвід людей, що працюють в ресторанній сфері. 

Газована вода з льодом

За словами працівників різних кафе, автомати, з яких наливають газовану воду або насипають лід, практично ніколи не чистяться. Відповідно, кількість бактерій, які накопичуються в них, позамежне. Тому будьте обережні при замовленні прохолодних напоїв. 

Суп

Оскільки суп готують у великих каструлях, трапляється так, що він не встигає охолонути протягом дня, і на ніч через це його не прибирають в холодильник. Він може залишатися на плиті дуже довго і псуватися. 

Коктейлі з прикрасою з фруктів

Деякі бармени розповідають, що фрукти і ягоди для прикраси коктейлів практично ніколи не миють. 

Сирний соус

На смак сирний соус може бути дивно приємним, але якби ви знали, з чого його готують в більшості закладів, ви б вважали за краще від нього відмовитися, говорить один з працівників ресторанної індустрії. За його словами, склад соусу-це на 95% масло і сирний сир. Відповідно, калорійність у нього надмірна.

Трюфельне масло

На жаль, те, що видається за трюфельне масло в більшості кафе, таким не є. Роблять його не з трюфелів, а на основі нафтопродуктів, запах же створюють штучним чином. Тому страв з трюфельним маслом краще уникати.