Як ми можемо бути впевнені в тому, що страви і напої, які нам пропонують в кафе і ресторанах, хорошої якості? зазвичай відвідувачі вважають за краще довіритися і не думати про це. у більшості випадків вони мають рацію. ресторани зараз проходять різні перевірки, і в цілому якість їжі та обладнання знаходиться на непоганому рівні.
Проте є певні види страв і напоїв, які краще ніколи не замовляти. і в нашому сьогоднішньому огляді ми ділимося з вами прикладами подібних позицій в меню, спираючись на досвід людей, що працюють в ресторанній сфері.
Газована вода з льодом
За словами працівників різних кафе, автомати, з яких наливають газовану воду або насипають лід, практично ніколи не чистяться. відповідно, кількість бактерій, які накопичуються в них, позамежне. тому будьте обережні при замовленні прохолодних напоїв.
Суп
Оскільки суп готують у великих каструлях, трапляється так, що він не встигає охолонути протягом дня, і на ніч через це його не прибирають в холодильник. він може залишатися на плиті дуже довго і псуватися.
Коктейлі з прикрасою з фруктів
Деякі бармени розповідають, що фрукти і ягоди для прикраси коктейлів практично ніколи не миють.
Сирний соус
На смак сирний соус може бути дивно приємним, але якби ви знали, з чого його готують в більшості закладів, ви б вважали за краще від нього відмовитися, говорить один з працівників ресторанної індустрії. за його словами, склад соусу-це на 95% масло і сирний сир. відповідно, калорійність у нього надмірна.
Трюфельне масло
На жаль, те, що видається за трюфельне масло в більшості кафе, таким не є. роблять його не з трюфелів, а на основі нафтопродуктів, запах же створюють штучним чином. тому страв з трюфельним маслом краще уникати.